DeJoMassage Almere     
    Massagetherapie & Coaching          

Werkwijze

Inleiding

De ene persoon houdt van een stevige massage, de ander van een zachte, ontspannende massage. Ik stem mijn massages altijd op de wensen van de klant af.

Dit kan betekenen dat ik diverse massagevormen met elkaar combineer. Waar het bij mij om gaat tijdens het masseren, is dat de klant met een goed gevoel de massageruimte verlaat.

Ook tijdens de massage hoor ik graag wat u wilt en hoe u de massage ervaart, indien nodig kan ik mijn massage ter plekke aanpassen.

Ik gebruik de massageolie van het merk Weleda. De producten van Weleda zijn duurzaam geproduceerd en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.


Intakegesprek

Om te beginnen start ik met een intakegesprek/anamnese om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek komen onderwerpen als de persoonlijke situatie. gezondheid en eventueel sportgeschiedenis aan bod. Geeft u gerust aan wat u wel en wat u niet prettig vindt! Tijdens het intakegesprek wordt gekeken of er geen Contra indicaties gelden waardoor de massage niet uitgevoerd mag worden.


Behandeling en evaluatie

Naar gelang de vraag en de uitkomsten van het onderzoek bij sportmassage, volgt de behandeling. Na de behandeling vraag ik u wat u van de behandeling vond, ook krijgt u een e-mail thuis met een aantal vragen, u kunt hierbij aangeven hoe u het bezoek hebt ervaren. Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen wij onze kwaliteit verbeteren.

 

Wettelijke eisen

Mijn praktijk voldoet aan de wettelijke eisen betreft het hebben van een klachtenprocedure en algemene voorwaarden. Ook voldoe ik aan de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 


E-mailen
Bellen
Map
Info