DeJoMassage Almere
Hèt adres voor een massage!

Werkwijze

De ene persoon houdt van een stevige massage, de ander van een zachte, ontspannende massage. Ik stem mijn massages altijd op de wensen van de klant af.

Dit kan betekenen dat ik diverse massagevormen met elkaar combineer. Waar het bij mij om gaat tijdens het masseren, is dat de klant met een goed gevoel de massageruimte verlaat.

Ook tijdens de massage hoor ik graag wat u wilt en hoe u de massage ervaart, indien nodig kan ik mijn massage ter plekke aanpassen.

Ik gebruik de massageolie van het merk Weleda. De producten van Weleda zijn duurzaam geproduceerd en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Algemene Intake

Intake Dorn Methode 

Kennismaking, intakegesprek, anamnese:

Om te beginnen start ik met een intakegesprek/anamnese om elkaar te leren kennen. Tijdens dit gesprek komen onderwerpen als de persoonlijke situate, gezondheid en eventueel sportgeschiedenis aan bod. Geeft u gerust aan wat u wel en wat u NIET prettig vindt!

Inspectie, Functieonderzoek, Behandelplan 

(Bij sportmassage) 

Tijdens de inspectie kijk ik naar de houding en of er beperkingen zijn tijdens het beoefenen van sport of in het dagelijks leven.

Daarna volgt het functieonderzoek om de werking van de spieren, gewrichten en pezen te beoordelen. Na de inspectie en het functieonderzoek volgt het opstellen van een behandelplan en kan de behandeling starten.

Behandeling en evaluatie.

Naar gelang de vraag en de uitkomsten van het onderzoek bij sportmassage, volgt de behandeling. Na de behandeling vraag ik u wat u van de behandeling vond, ook krijgt u een e-mail thuis met een aantal vragen, u kunt hierbij aangeven hoe u het bezoek hebt ervaren. Met de uitkomsten van dit onderzoek kunnen wij onze kwaliteit verbeteren.