DeJoMassage Almere     
    Massagetherapie & Coaching          

Massageolie

Ik maak gebruik van de massageolie van Weleda. 

Natuurlijke ingrediënten, duurzame productie en aandacht  voor mens en natuur is ontzettend belangrijk voor Weleda. Deze visie spreekt mij enorm aan en daarom heb ik voor de massageolie van Weleda gekozen.

Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende oliën die ik gebruik in mijn praktijk.

De oliën van Weleda zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringmiddelen. Vrij van grondstoffen op basis van minerale oliën.

Voor de Breußmassage maak ik gebruik van Johannesolie, ook over deze olie geef ik op deze pagina graag meer uitleg.

Heeft u een persoonlijke voorkeur voor een massageolie? Laat mij dit gerust weten!

Weleda verzorgende massageolie. Massageolie voor de professional

100% natuurlijke, geur neutrale massageolie met als basis zoete amandelolie (73%), en jojobaolie (25%). Werkt vochtinbrengend en verzacht de huid.

Calendula-extract verzacht de huid en heeft kalmerende eigenschappen.

Geschikt voor:

  • Hotstone massages
  • Langere massages
  • Behaarde huid
  • Gevoelige huid

Ontwikkeld in samenwerking met masseurs en fysiotherapeuten.

Weleda voedende massageolie. Massageolie voor de professional

100% natuurlijke, geur neutrale massageolie met als basis zonnebloempitolie (73%) en druivenpitolie (25%). Versterkt de huidbarrière en houdt de huid zacht en soepel. Arnica-extract ondersteunt de doorbloeding en bevordert het spierherstel.

Geschikt voor:

  • Korte (sport)massages
  • Massages in de zomer
  • Mensen met een notenallergie.

Ontwikkeld in samenwerking met masseurs en fysiotherapeuten.

Weleda Arnica Massageolie. Verwarmt en ontspant de spieren

Arnica

Arnica groeit van nature op grote hoogten en is vooral te vinden op uitgestrekte alpenweides en bergachtige landschappen in midden en zuid Europa.

Omschrijving

Een massage met Arnica Massageolie voor het sporten helpt spierkrampen en stijfheid voorkomen. Na lichamelijke inspanning zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen.

Tegelijkertijd stimuleert ze de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze gezond en elastisch blijft. 

Ook bij stijfheid in nek en schouders brengt Arnica Massageolie verlichting. Daarom is dit product dan ook al jaren de favoriet van tal van sporters, masseurs en fysiotherapeuten.

Weleda Berken Cellulitis Olie. Verstevigt het bindweefsel, maakt de huid glad

Berk

Tijdens zonnige lentedagen wordt maar liefst 500 liter vocht de wortels naar de berkentakken gepompt, om vervolgens via de blaadjes te worden afgegeven aan de omgeving. 

Dit getuigd van de enorme vitaliteit van de Berk.

Omschrijving

Berken Cellulitisolie bevat een uitgekiende combinatie van actieve plantenextracten die de vetafbraak in de onderste huidlagen stimuleren en de afvoer van afvalstoffen en vocht activeren. 

De tarwekiemolie en het olie-extract van rozemarijn bevorderen de doorbloeding en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en het bindweefsel. 

Weleda Calendula Massageolie. Verwarmt en verzorgt de gevoelige huid

Calendula

De Calendula-planten worden in april gezaaid en vormen samen één oranje bloemenzee.

Omschrijving

Calendula Massageolie is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de gevoelige huid. Deze licht geurende olie is veelzijdig te gebruiken: bij een ontspannende massage, om te verwarmen of voor de verzorging van een ruwe of licht geprikkelde huid.

Weleda Citrus Verfrissingsolie. Verfrist en stimuleert de huid

Citrus

Citroensap zit vol vitamine C en heeft een versterkend effect op het immuunsysteem.

Omschrijving

Citrus Verfrissingsolie is een lichte olie met een verkwikkende werking op lichaam en geest, die de huid soepel houdt en beschermt tegen uitdrogen. De basis bestaat uit zuivere amandelolie die de huid verzacht en beschermt.

Weleda Granaatappel Regeneratie Olie. Stimuleert de celvernieuwing, antioxidatieve werking.

Granaatappel

De granaatappel is niet alleen erg gezond om te eten, maar vormt ook een uitstekende bron van ingrediënten voor natuurlijke verzorgingsproducten voor de rijpere huid.

Omschrijving

Granaatappel Regeneratieolie helpt vroegtijdige huidveroudering tegengaan en verzorgt de huid intensief.

Plantaardige oliën van o.a. macadamianoot en jojoba reguleren de vochthuishouding. De olie van granaatappelpitjes zit boordevol antioxidanten die de huid beschermen en de celvernieuwing stimuleren. Daarnaast bevordert zij de elasticiteit en spankracht van de huid.

Weleda Lavendel Ontspanningsolie. Ontspant en brengt tot rust.

Lavendel

De bestanddelen van lavendelolie helpen tegen nervositeit, slapeloosheid en krampen, maar bieden ook verlichting bij cardiovasculaire problemen of indigestie.

Omschrijving

Lavendel Ontspanningsolie heeft een natuurlijke lavendelgeur en maakt de huid zacht en soepel. De etherische olie van lavendel heeft een ontspannend effect. Ideaal om tot rust te komen na een drukke werkdag of voor het slapen gaan.

Sano ST.-Jansolie. Heeft als massage olie een weldoend effect op de huid.

Sint-janskruid

Het sint-janskruid is een plant uit de hertshooifamilie. De vaste plant komt van nature oorspronkelijk voor in Europa, maar is van daaruit verder verspreid.

Omschrijving

De olie wordt gebruikt bij o.a. de Breußmassage. 

De therapeutische werking van het Sint Janskruid is dat het de doorbloeding verbeterd en verwarmend werkt bij spier- en gewrichtspijnen.  

E-mailen
Bellen
Map
Info